Veckan när misslyckande kom till radion

Det har varit en oerhört händelserik vecka. Först fick jag positivt besked från ett projekt jag haft länge och det kommer ge mig en ny roll där jag kan prata om entreprenörskapets baksidor. Samtidigt har jag nu fyra olika projekt kopplade till upphandlingsfrågor, som ju är temat för min andra bok.

Jag var i måndags på Internationella Handelshögskolan i Jönköping och föreläste för entreprenörsstudenter. Jag blev också bokad på Dagens industris gasellgala och på ett stort event om misslyckande i företagsvärlden i Malmö i maj.

Men största nyheten i veckan utifrån författarskapet är ändå att jag fick förmånen att vara med i Sveriges Radio, i popkulturprogrammet PP3. I onsdags var jag med i radion ungefär halvvägs in. Om du missade att lyssna kan du hitta en länk här för att lyssna. I klippet utan musik kan du hoppas till 30 minuter så kommer jag in precis efter heltimmesavbrottet.

Jag har alltså nu två böcker ute: Kraschen – om entreprenörskapets baksida, som gett mig mer gehör än jag trodde var möjligt. Och helt ny från tryckeriet är Upphandla rätt och lätt på Komlitt förlag, som handlar om upphandlingsfrågor. Det är två starka titlar inom fackboksområdet och just nu ägnar jag mig skrivmässigt mer åt det skönlitterära. Det gör att jag troligen kommer ha helt olika sorters läsare som hänger med mig här i bloggen på sikt. 🙂