Helgarbete med boken om upphandling

Som skribent försöker jag nu expandera mitt skrivande till ett helt eget affärsområde. Serien med böcker om konkurs där Kraschen är den första, är tänkt att bli två separata spännande projekt som jag jobbar på nu, samtidigt som jag försöker komma ut och prata mycket om boken.

Samtidigt skriver jag på bok nummer två, som är en guide i offentlig upphandling riktad inte mot de många företag som vill vinna upphandlingar – utan mot de många offentliga organisationer som är intresserade av att få rätt på sina upphandlingar och få lagen om offentlig upphandling att arbeta för dem och inte mot dem.

Det är en förhoppning att det här är lite av ett cross-overprojekt, en bok om upphandling som kan ge mig mer jobb som upphandlingskonsult. Jag kommer personligen stärka min konsultkapacitet i området under våren och räknar med att kunna vara en riktigt bra tillgång lagom till att boken kommer ut i sommar någon gång.

Utöver det laddar jag för en späckad bokvecka med mycket PR-arbete och en signering (Center Syd i Löddeköpinge).

Ha en fortsatt god söndag!